100% NATURLIGE AKTIVSTOFFER

Tag STOPSNOT når du mærker de første symptomer

STOPSNOT er en serie af håndkøbsprodukter, der hjælper med at bekæmpe virus.

STOPSNOT indeholder 100% naturlige aktivstoffer og kan bruges af voksne, børn fra 1 år, gravide og ammende.

STOPSNOT®


De første symptomer på forkølelse og influenza kan være meget ens. Derfor kan det også være svært at vide, om man er blevet smittet med den ene eller den anden virus.

STOPSNOT er en næsespray, der både hjælper med at stoppe forkølelser og influenzalignende sygdomme. Den er nem at bruge og har en helt neutral smag.

Se hele brugsanvisningen her

STOPSNOT JUNIOR®


Børn bliver oftere forkølet end voksne. Nogle børn kan blive forkølede helt op til 10-12 gange om året. Og selv om forkølelser som regel er harmløse, bliver mange børn generet af de snottede næser.

STOPSNOT Junior er en mundspray specielt udviklet til børn over et år. Den hjælper med at bekæmpe virale infektioner i de øvre luftveje, er nem at bruge og har en rar smag af kirsebær.

Se hele brugsanvisningen her

CE Mærket

STOPSNOT er klassificeret som medicinsk udstyr i klasse 2A og CE mærket.

BASERET PÅ TANG

STOPSNOT indeholder carrageenan fra rødtang, der har dokumenterede antivirale egenskaber.

UDVIKLET I ØSTRIG

Formuleringen i STOPSNOT har været solgt siden 2008 under forskellige nationale produktnavne.

SÅDAN VIRKER DET

Du bliver forkølet, fordi du er blevet smittet med en virus. Og der findes i hundredvis af forskellige virusser, som giver symptomer på forkølelse.

Virusser er mikroorganismer og kan i modsætning til bakterier ikke formere sig alene. En virus skal bruge dine celler som en slags vært. Ved forkølelser og influenzalignende sygdomme er det cellerne i dine slimhinder i munden og næsen, virussen bruger til at formere sig, så den kan spredes til nye celler.

STOPSNOT indeholder carrageenan fra rødtang. Carrageenanen har den unikke egenskab, at den virker som en fysisk barriere, der lægger sig på dine slimhinder. Carrageenanen binder de enkelte viruspartikler, så de ikke kan få adgang til cellerne. Virussen får dermed sværere ved at formere sig og spredes.

Effekten af STOPSNOT er altid størst, når du starter med at bruge sprayen, så snart du mærker de første tegn på en virusinfektion. Det er typisk, kriller i halsen, ondt i halsen, nysen, løbende næse, træthed eller ømhed i kroppen.

NYHEDER