SPØRGSMÅL & SVAR

Nej, STOPSNOT indeholder ingen konserveringsmidler.

Nej! STOPSNOT har en lokal fysisk effekt og optages ikke i kroppen. Derfor er STOPSNOT ikke medicin.

Nej. Der findes desværre ikke nogen vidundermidler med 100% garanti. Selv om de aktive stoffer (carageenan) i STOPSNOT har vist effekt på mere end 50 forskellige virustyper, kan der være nogen mennesker, som ikke vil opleve en effekt eller opleve nedsat effekt af STOPSNOT.

JA! STOPSNOT hjælper med at stoppe virus i at formere sig og spredes, så snart du begynder at bruge sprayen. Du vil stadig have virus i kroppen, men STOPSNOT kan hjælpe dig til at komme hurtigere og nemmere over både forkølelser og influenzalignende sygdom. Du vil også have mindre risiko for, at forkølelser eller influenzalignende sygdomme blusser op igen.

For at få den fulde effekt skal du tage den oplyste minimumsdosering. Det er vigtigt at få stoppet formeringen og spredningen af virus hurtigst muligt. Du skal blive ved med at bruge STOPSNOT, indtil du ikke har flere symptomer.

For at få den fulde effekt skal du tage den oplyste minimumsdosering. Det er vigtigt at få stoppet formeringen og spredningen af virus hurtigst muligt.

Det aktive stof i STOPSNOT er carrageenan, der er udvundet af rødtang. Det er dermed et naturligt aktivstof.

I STOPSNOT næsespray er der to typer af carrageenan og derudover saltvand.

I STOPSNOT mundspray junior er der én type carrageenan og saltvand. Der er også tilsat kirsebæraroma, som ikke er naturlig. Vi arbejder på en produktopdatering, hvor også aromaen er naturlig.

STOPSNOT-produkterne har været underkastet en overensstemmelsesvurdering med inddragelse af et bemyndiget organ. Det bemyndigede organ er ikke en myndighed, men derimod en privat virksomhed, der er udpeget af myndighederne til at foretage overensstemmelsesvurderinger i henhold til reglerne om medicinsk udstyr i EU.

STOPSNOT er udstyret med et sterilt filter, som sørger for, at indholdet forbliver sterilt efter gentagen brug. For at sikre den højst mulige hygiejne anbefaler vi dog, at i har hver jeres spray.